Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

0092672Kód:
9788020017031EAN:
978-80-200-1703-1ISBN:

Academia

Výrobce:
RozebránoDostupnost:
225  / ksCena s DPH:
Hlídat zboží na dostupnost
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Popis: Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.


KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Reklama

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
PEMIC BOOKS a.s.
Smetanovo nám. 222/8, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
společnost zapsána u KS v Ostravě, oddíl B, vložka 2557
obchod@pemic.cz tel.: +420 597 490 494IČ: 25899881
 DIČ: CZ699002903

JavaScript musí být povolen